Hlavní obsah

Za znásilnění tří dcer dostal muž ze Sokolovska devět let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Za znásilnění tří nezletilých dcer poslal ve středu Krajský soud v Plzni na 9 let do vězení osmačtyřicetiletého muže ze Sokolovska. Zároveň mu uložil povinnost zaplatit dívkám jako odškodné za psychickou újmu 2,5 milionu korun. Právu to řekla mluvčí krajského soudu Jana Durná s tím, že rozsudek není pravomocný.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Podle spisu se jednalo o dvě nevlastní a jednu vlastní dceru. Obžalovaný je sexuálně zneužíval od roku 2010. „Osahával je na obnaženém přirození a nutil k orálnímu sexu,“ uvedla mluvčí soudu.

Cizinec měl znásilnit ženu během privátního striptýzu

Krimi

Jak dodala, soud se co do výše trestu ztotožnil s návrhem státní zástupkyně. „Obžalovaný byl uznán vinným z pokračujícího zločinu znásilnění se způsobením těžké újmy na zdraví a soud jej zařadil do věznice se zvýšenou ostrahou,“ dodala Durná.

HIV pozitivní muž z Karlovarska měl opakovaně znásilňovat 13letou dívku

Krimi

Podle znalců obžalovaný jednal pro uspokojení svých sexuálních potřeb. „Dcery si vybral pro jejich snadnou podmanivost,“ stojí v jejich posudku. Státní zástupkyně upozornila na to, že dívky následkem jednání obžalovaného mají i po letech vážné psychické problémy.

Reklama

Výběr článků

Načítám