Hlavní obsah

Za odpálenou petardu v ženských genitáliích navrhl žalobce pro Ukrajince výjimečný trest

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejprve manželce zacpal ústa roubíkem a zalepil jí obě ruce za zády. Poté jí zasunul do vaginy dělbuch a odpálil ho. Za brutální útok z loňského září na ubytovně v Kožlanech na Plzeňsku nyní čeká 35letého muže z Ukrajiny soud.

Útočník skončil ve vazbě.Video: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

Státní zástupce Martin Rykl Novinkám ve čtvrtek potvrdil, že na cizince podal obžalobu pro závažný zločin pokusu o vraždu a žádá výjimečný trest 20 let vězení.

„Jednalo se o zvlášť surové jednání obžalovaného. Ke smrti poškozené nedošlo jen díky včasné a vysoce specializované lékařské pomoci,“ uvedl Rykl.

V přípravném řízení odmítl Oleksandr S. vypovídat. Znalci o něm řekli, že si byl plně vědom svého agresivního chování. Podle nich mělo jít o reakci na záměr poškozené se s ním rozvést kvůli dlouhodobému násilí.

Poukázali také na to, že obžalovaný je osobou s narcistickými rysy, vyžadující respekt od druhých, která neprožívá pocit viny.

Po explozi petardy došlo k závažnému poranění genitálií a žena začala silně krvácet. Až po jejím naléhání ji obžalovaný odvezl do nemocnice.

Tam personálu řekl, že má manželka krvácející zranění a že asi zvedla něco těžkého. Lékaři po prvním vyšetření zjistili, že má vážně poraněné genitálie, a ihned ji museli operovat. Tím jí zachránili život.

Napadená žena odmítla proti manželovi vypovídat. Svěřila se kamarádce, která policistům řekla, že poškozená muže prosila, aby to nedělal, a slibovala mu i nadále věrnost.

Ukrajinec měl na Plzeňsku napadnout manželku a poranit jí genitálie petardou. Jde do vazby

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám