Hlavní obsah

Z napadení mladíků je obviněný další člen ochranky obchodu

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Další člen ochranky z krnovské Hypernovy, která podle policie 19. ledna v kanceláři prodejny zbila dva romské mladíky, podezřelé z krádeže, byl obviněn z vydírání.

Článek

Prvního muže policie obvinila už před několika týdny, druhého ve čtvrtek. "Na základě zveřejněných fotografií byl upozorněn, že je na něj policií vyhlášeno pátrání, a proto se přihlásil sám policii v Sokolově," uvedla severomoravská policejní mluvčí. Po třetím členu ochranky, čtyřicetiletém Pavlu Šantorovi z Vojtanova, policie nadále pátrá.

Členové ochranky podle policie napadli dva romské mladíky, protože je podezírali z opakovaných krádeží. "Bili je pěstmi a kopanci a následně je měli s pistolí v ruce donutit, aby se svlékli. Potom je vysvlečené vyhodili z prodejny a přitom jim ještě vyhrožovali zabitím," uvedla již dříve mluvčí bruntálské policie Lucie Krašteničová. Vedení Hypernovy se k incidentu nechtělo vyjádřit.

Reklama

Výběr článků

Načítám