Hlavní obsah

Z mrtvoly se na Českobudějovicku vyklubala bezhlavá silikonová panna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuriozní zásah zvládli strážníci v Týně nad Vltavou. Oznamovatel jim volal, že v Bohunickém lese našel bednu, ve které je zřejmě lidské tělo. Nakonec se však ukázalo, že se jedná o silikonovou pannu, jaké jsou v nabídkách sex shopů. Případ se tak netýkal vraždy, ale lidských choutek, a nakonec i krádeže.

Foto: Policie ČR

Nalezená silikonová panna

Článek

Příspěvek z březnového výjezdu vltavotýnských městských policistů se stal hitem sociálních sítí.

„Okamžitě jsme se mobilizovali a na místo vyjeli. Pravda je, že jsme skutečně našli tělo bez hlavy, což by se dle prvních okolností mohlo zdát jako vystřižené z nejhorších kriminálních případů, což by rozjelo neoddiskutovatelnou vyšetřovací mašinérii, která by zřejmě plnila nejednu stránku tisku. Pravdou ale zůstává, že obsah bedny nebyl biologického původu, tělo bylo tvořeno silikonem z provenience Made in China,“ popsali kuriozní výjezd strážníci.

Případ i přesto dokonale vyřešili. Vyhledali majitele realisticky vyvedené figuríny a vrátili mu ji. „Zajímavostí bylo, že mu balík byl odcizen od domu, nicméně obsah zřejmě pachatele neuspokojil natolik, aby s ním dále nakládal,“ doplnili strážníci.

Plovoucí tělo na hladině způsobilo poplach, šlo o nafukovací pannu

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám