Hlavní obsah

Plovoucí tělo na hladině způsobilo poplach, šlo o nafukovací pannu

O tom, jak realistické nafukovací panny dnes existují, svědčí incident z japonského města Hačinohe. Jedna taková plavala na hladině v tamním přístavu a lidé se domnívali, že se jedná o lidské tělo. Na místě podle deníku Daily Mail zasahovali policisté, hasiči i záchranná služba.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Svědkem zásahu záchranných složek byla youtuberka Tanaka Natsukiová, která na místě zrovna natáčela jedno ze svých videí.

„Zdá se, že se někdo spletl a zavolal záchranáře. Panna byla naštěstí zdárně zachráněna,“ napsala ironicky na sociální sítě.

Nutno však podotknout, že minimálně z fotografií není zcela patrné, že šlo o nafukovací pannu. Podle Daily Mailu se jednalo o typ s názvem Dutch Wife, jehož cena v Japonsku začíná na 180 tisících korun. Působí velmi realisticky a disponuje nastavitelnými prsty, odnímatelnou hlavou či genitáliemi.

„Je to samozřejmě legrační, ne však pro záchranné služby. Likvidujte svůj odpad řádně, lidi,“ nabádá Japonce jeden z obyvatel Hačinohe, který incidentu přihlížel.

Pro ty, kteří si k sexuální hračce vybudují intimnější vztah a vysloužilou pannu nechtějí házet do popelnice, existuje totiž i jiná alternativa. V Japonsku pro ně funguje pohřební služba, která se postará o důstojné rozloučení s ceremoniálem.

„S tímto podnikáním jsem začala, protože jsem cítila, že je to potřeba,“ řekla španělské zpravodajské agentuře EFE Leiya Arataová, která pohřby pořádá ve svém fotografickém studiu v Ósace.

„Mnoho majitelů si nepřeje, aby skončily (panny) mezi odpadky. Existuje spousta těch, kteří je milují, jako kdyby byly skutečnými členy jejich rodiny,“ vysvětlila Arataová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám