Hlavní obsah

Youtuber tvrdí, že ho v Písku brutálně zbila skupina 20 lidí, policie to prověřuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na sociálních sítích koluje příspěvek s fotografií zmláceného mladíka, který tvrdí, že ho brutálně zmlátila parta asi dvaceti lidí. K incidentu mělo dojít v noci z pátku 15. na sobotu 16. března v Palackého sadech v Písku.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

Napadený muž Ondřej Humr, který na sociálních sítích vystupuje pod nickem Humi, na síti Instagram tvrdí, že ho společně s dalšími dvěma kamarády napadlo asi dvacet Romů, a to zcela bezdůvodně. „V noci z pátku na sobotu mě a další dva kamarády brutálně napadlo v Palackého sadech v Písku asi dvacet Romů zcela bezdůvodně,“ napsal na Facebooku mladík a zveřejnil fotografii s podlitinami v obličeji. „Mám zlomeniny kolem oka, je to těžké ublížení na zdraví, snad mě nečekají trvalé následky,“ dodal v příspěvku po fotografií.

Foto: Instagram humiho_dobrodruzstvi

Youtuber Ondřej Humr, známý pod přezdívkou Humi, skončil po napadení v nemocnici

Případem se zabývají policisté. „Napadením muže, který vystupuje na sociálních sítích pod nickem Humi, se intenzivně zabývají písečtí kriminalisté, a to včetně možného rasové podtextu. Jelikož je tento útok předmětem řady diskuzí mezi ostatními obyvateli, tak bychom rádi vyzvali ke zdrženlivosti v rychlých soudech a prosíme o čas na řádné objasnění případu,“ řekl Jiří Matzner, mluvčí jihočeské policie.

Humi je známý především mezi mladými lidmi díky videím, které zveřejňuje na YouTube.

Žena z Tábora přiznala, že si přepadení dvěma cizinci vymyslela. Prý měla den blbec

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám