Hlavní obsah

Útočník vyšel z křoví u přehrady v Brně a zbil mladou cyklistku. Policie hledá muže ze záběru

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

U přehrady v Brně přepadl neznámý muž 23letou dívku, které nadával a zbil ji. Podle policie zničehonic vyšel z křoví u cyklostezky. Dívce se podařilo utéct, přišla ale o batoh s doklady, který na místě při úniku nechala. Policie pátrá po zhruba 25letém muži s vlasy na ježka, kterého později zachytila bezpečnostní kamera v obchodě s kradeným batohem na zádech.

Muž přepadl dívku v BrněVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal už počátkem června, policii se dosud nepodařilo pachatele najít.

Dívka byla na cyklovýletě v okolí přehrady, když se zastavila podle policie v místech zvaných Kočičí žleb nad rakoveckou zátokou, aby se v mobilní aplikaci ujistila, že jela správně.

Výrostek v Brně mrštil seniorkou s berlemi, na zemi bojovala o kabelku

Krimi

„Z nedalekého křoví vystoupil muž a nejdříve ji verbálně a pak i fyzicky napadl. Ženě se sice podařilo z místa utéct. Na místě ale zůstal vedle jejího kola i batoh s osobními věcmi, doklady a platební kartou. Když se žena po nějaké době vrátila, zůstalo tam jen její kolo,” informoval ve středu o případu mluvčí policie Bohumil Malášek.

Foto: Policie ČR

Podezřelého zachytila bezpečnostní kamera.

Kriminalisté po muži stále pátrají. Při vyšetřování se ukázalo, že nedlouho po přepadení byla odcizená platební karta použita v trafice v obchodním centru v Bystrci.

Nemám na výběr, omlouval muž s mikinou naruby loupež na benzínce v Brně

Krimi

„Na videozáznamu z bezpečnostních kamer centra se pohybuje muž s odcizeným modrým batohem s neobvyklým geometrickým vzorem na zádech. Muž by mohl kriminalistům poskytnout důležité informace k přepadení,” zmínil Malášek.

Foto: Mapy.cz

Cyklostezka v Kočičím žlebu u přehrady v Brně

Podle odhadu vyšetřovatelů se jedná o zhruba 25letého muže štíhlé postavy, má černé vlasy střižené na ježka s čelní pleší. Měl na sobě šedý tenký svetr s dlouhým rukávem, modré rifle a černé sportovní boty.

Foto: Policie ČR

Podle policie měl muž na zádech ukradený batoh.

„Informace k jeho totožnosti můžete sdělit vyšetřujícím kriminalistům na tísňovou telefonní linku 158,” dodal Malášek.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám