Hlavní obsah

Mrtvola na skládce u Karlových Varů. Útočník měl muže uškrtit, dát do kufru a vyhodit do kontejneru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policisté našli tělo 26letého muže ze Sokolova, kterého měl zavraždit jeho stejné starý spolubydlící v Karlových Varech. Mrtvola ležela na skládce Činov u Doupovského Hradiště. Podle zjištění Novinek útočník svého známého uškrtil, poté dal do kufru a vyhodil do kontejneru.

Pátrání po 26letém muži ze Sokolova. Jeho mrtvé tělo našli policisté na skládce v Činově u Doupovského HradištěVideo: Policie ČR

 
Článek

Vražda se stala během nedělní noci. Policie vyhlásila pátrání po 26letému muži ze Sokolova až v úterý, kdy se po něm začala shánět jeho starší sestra.

Oběť a podezřelý spolu žili v suterénním bytě v karlovarské městské části Tuhnice, konkrétně v Moskevské ulici. Tragédii předcházela hádka. Útočník nejdřív z bytu odešel, ale po několika minutách se vrátil. „Poté měl přistoupit ke spícímu muži a začít ho škrtit,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Agresor přestal až ve chvíli, kdy se jeho spolubydlící nehýbal a nejevil známky života. Podle zjištění Novinek dopoledne po vraždě mrtvé tělo naložil do kufru a vyhodil o několik ulic dál do kontejneru.

Vrah při znetvoření oběti udělal banální chybu. Pak se po něm slehla zem

Zloději životů

Kriminalisté ve středu zadrželi podezřelého 26letého muže z Karlovarska, který se do té doby skrýval. Kopřiva doplnil, že dotyčný se do Karlových Varů vrátil, protože potřeboval peníze.

Policisté poté rozjeli rozsáhlou pátrací akci a hledali oběť na skládce v Činově u Doupovského Hradiště. Pomáhaly jim desítky hasičů. Mluvčí potvrdil, že po několika hodinách našli mrtvé tělo ve značném stadiu rozkladu. Podle prvotního ohledání soudní lékařky šlo právě o 26letého muže ze Sokolova.

Jeho stejně starého spolubydlícího z Karlovarska už kriminalisté obvinili z vraždy. „Komisař dal státnímu zástupci podnět na vzetí obviněného do vazby. Na rozhodnutí soudu si muž počká v policejní cele. V případě prokázání viny mu hrozí až dvacetileté vězení,“ dodal Kopřiva.

Motivem pro vraždu starosty mělo být dědictví. Soud poslal do vazby ženu a dva muže

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám