Hlavní obsah

Vrávorající svůdce v Novém Boru dal po neúspěchu u ženy hlavičku řidiči autobusu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Bor

Až dvouleté vězení hrozí muži, který v Novém Boru na Českolipsku v těžké opilosti napadl řidiče autobusu. Uštědřil mu úder známý jako tzv. hlavička. Krátce předtím opilec obtěžoval ženu na zastávce, načež ho šofér odmítl vzít do vozidla. Kromě rány hlavou ještě rozmlátil světlo na autobusu. Později se ukázalo, že se jednalo o místního recidivistu.

Foto: Mapy.cz

Náměstí Míru v Novém Boru

Článek

O incidentu z počátku března ve středu informovala mluvčí policie Ivana Baláková. Na autobusové zastávce na novoborském náměstí Míru se objevil kolem 10. hodiny pětačtyřicetiletý muž, který chtěl jet veřejnou dopravou do České Lípy. Vlivem těžké opilosti se sotva držel na nohou.

„Před příjezdem autobusu navíc začal nepatřičně flirtovat se ženou, která čekala na stejný spoj, a o konverzaci s ním vůbec nestála,“ popsala mluvčí.

Situace si všiml řidič autobusu, který muže odmítl odbavit a nechat nasednout. „Opilec se na něj proto rozčílil, vyběhl za ním ke kabince a dal mu hlavičku. Přitom vykřikoval, že ho ‚domlátí jak psa‘. Vyběhl ven a rozkopal u autobusu pravý světlomet,“ zmínila Baláková.

Turista strčil strážce NP Šumava do jezera, pak mu dal hlavičku

Krimi

Násilníka zkrotila až hlídka policistů, kteří v něm navíc poznali místní známou firmu. Podle mluvčí má v trestním rejstříku 18 zápisů, kdy se jednalo o různá provinění, například ublížení na zdraví nebo výtržnictví.

Policisté případ řeší ve zkráceném řízení, ve kterém podezřelému hrozí za poškození cizí věci se škodou 10 000 korun a výtržnictví až dva roky vězení.

Cestující dal strážníkovi v Hradci Králové hlavičku

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám