Hlavní obsah

Vlak na Jičínsku narazil do dodávky, jeden člověk v ní zahynul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutice

Tragicky skončil v pondělí odpoledne u obce Chomutice-Obora na Jičínsku střet dodávky Mercedes-Benz s osobním vlakem. Senior za volantem auta zemřel na místě nehody, spolujezdce transportoval vrtulník ve vážném stavu do královéhradecké fakultní nemocnice.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda na Jičínsku

Článek

Nehoda se stala na železničním přejezdu se světelnou signalizací. „Dvaasedmdesátiletý řidič automobilu jedoucí od Obory z dosud nezjištěných příčin vjel přímo pod projíždějící vlak směřující do Ostroměře. Řidič přes veškerou snahu záchranářů zraněním podlehl,“ uvedla policejní mluvčí Eliška Pospíšilová Majerová.

Strojvedoucí i jednadvacet cestujících spěšného vlaku vyvázlo bez zranění. Řidič se po srážce s vlakem ocitl mimo auto, spolujezdce museli záchranáři z vozu vyprostit pomocí hydraulické techniky. Přesnou příčinu nehody policie vyšetřuje. Provoz na železniční trati Ostroměř – Smidary se podařilo obnovit v pondělí večer. Cestujícím zajistily České dráhy náhradní autobusovou přepravu.

Kamion na Písecku zavedla na přejezd navigace, střetl se s vlakem

Krimi

Srážka vlaku s autem zastavila provoz na hlavní trati mezi Chebem a Plzní

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám