Hlavní obsah

Velký vítr odnesl na Chrudimsku garáž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sobětuchy

S velkým větrem se potýkali ve čtvrtek odpoledne lidé na Chrudimsku. V Sobětuchách odnesl vítr plechovou garáž, která skončila na autě. Výstraha před větrem platí až do 22. hodiny, varují hasiči.

Foto: HZS Pardubického kraje

Vítr odnesl plechovou garáž

Článek

„Garáž přelétla přes plot a hrozila pádem na silnici. Hasiči ji převrátili, odnesli zpět a zajistili,“ uvedla mluvčí krajského hasičského záchranného sboru Vendula Horáková a dodala, že počasí potrápilo hasiče v Pardubickém kraji během celého dne. Nejčastěji převládaly výjezdy v souvislosti s deštěm.

Foto: HZS Pardubického kraje

S plechovou garáží si ve čtvrtek pohrál velký vítr

„Odstraňujeme stromy, které padají kvůli podmáčenému terénu, odčerpáváme vodu ze zatopených sklepů, zahrad i garáží,“ upřesnila mluvčí s tím, že například v Horních Ředicích spadl strom na vozidlo. Událost se naštěstí obešla bez zranění.

„Také jsme museli rozřezat strom v Jaroslavi, který spadl přes komunikaci a zcela zastavil dopravu. Zastavit provoz na silnici jsme byli nuceni ve čtvrtek dopoledne v Bělé nad Svitavou, kde jsme nejprve postavili výškovou techniku a následně odstranili nebezpečně nalomené větve nad vozovkou,“ upřesnila Vendula Horáková.

Foto: HZS Pardubického kraje

Zatopená příjezdová komunikace v Dolanech

V Českém Krumlově jsou unavení. Povodně hrozí už od Vánoc

Domácí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám