Hlavní obsah

Vážná nehoda taxíku na Bruntálsku. Řidič ani cestující nebyli připoutaní

Bruntál

Tři lidé byli vážně zraněni při nehodě taxíku, ke které došlo v noci na úterý nedaleko Moravskoslezského Kočova na Bruntálsku. Nejhůře dopadl třiadvacetiletý taxikář, který nebyl připoutaný, a skončil v nemocnici. Zraněny byly i dvě ženy, které vezl, z nichž jen jedna během jízdy použila bezpečnostní pás.

Foto: HZS MSK, Právo

Při nehodě taxi se zranila celá posádka včetně řidiče.

Článek

O nehodě informovala v úterý policie spolu s hasiči a záchranáři. Taxikář podle dostupných informací na silnici mezi Bruntálem a Valšovem v mírně pravotočivé zatáčce dostal na zamrzlém povrchu vozovky smyk. „Najel za pravý okraj komunikace, kde narazil do kovového svodidla, které automobil vymrštilo do vzduchu, a po letu vůz dopadl do příkopu,“ popsal nehodu mluvčí policie René Černohorský.

Sedm aut a kamion v sobě. Dálnici D6 na Lounsku zavřela hromadná nehoda

Krimi

Taxikář s vážným zraněním skončil v ostravské fakultní nemocnici. „Byl v bezvědomí a utrpěl poranění hlavy. Zasahující lékař musel zajistit jeho dýchací cesty intubací a převést jej na přístrojem řízenou ventilaci,“ řekl mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl.

Foto: HZS MSK, Právo

Taxi sjelo z vozovky, nepřipoutaný řidič i jedna z pasažérek se vážně zranili.

Vážné zranění utrpěly také dvě mladé ženy, které vezl. V ostravské fakultní nemocnici skončila s vážným poraněním žena, která seděla na zadním sedadle. „Zranění lehčího charakteru, s následným lékařským vyšetřením a ošetřením v krnovské nemocnici, utrpěla pasažérka na předním sedadle vedle řidiče, a to 30letá žena z Bruntálu, která v době jízdy byla jako jediná z cestujících osob připoutána bezpečnostním pásem,“ dodal mluvčí Černohorský.

Škoda na vozidle je vyčíslena na necelých 100 tisíc korun. Řidič je podezřelý z ublížení na zdraví z nedbalosti. U nehody zasahovali i hasiči, kteří pomáhali mimo jiné uklidit a zprovoznit silnici.

Mladík v roztrhaném tričku vykašlával krev, zachraňovali ho z ostravského lesíku

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám