Hlavní obsah

Vandal počmáral řidičce auto. „Neparkuj před mím vchodem,” napsal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Lípa

Policie v Práchni na Českolipsku vyšetřuje vandalství, kterého se zřejmě dopustil obyvatel některého z domů. Na zaparkované auto napsal vzkaz i s gramatickou chybou a vulgaritou.

Foto: Policie ČR

Vzkaz řidičce nebyl slušný ani spisovný

Článek

Řidička zánovního Hyundaie Kona zaparkovala v sobotu ráno v Práchni před rodinnými domy, protože potřebovala navštívit svou klientku. Zdržela se u ní podle policie asi půl hodiny.

Policie pátrá po střelci, který na Českolipsku prostřelil tlapku kocourovi

Krimi

„Nezjištěný občan mezitím nechal na kapotě auta vzkaz, který napsal modrou fixou. Neznámý vyjádřil svou nespokojenost s tím, jak řidička před domy svůj vůz zaparkovala,“ informovala mluvčí policie Ivana Baláková. Auto přitom žádný vjezd neblokovalo.

Vzkaz bez úprav zněl: „Neparkuj před mím vchodem! De....“ Policie případ vyšetřuje jako trestný čin poškození cizí věci a pátrá po pachateli.

Parkující žena se žádného přestupku podle policistů nedopustila. Škoda zatím nebyla vyčíslena, protože majitelka nejprve bude muset s vozidlem navštívit autoservis.

Opilec spadl do potoka a zemřel. Policie podezírá kamaráda, že ho tam nechal

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám