Hlavní obsah

V žižkovském bytě byl nalezen zavražděný muž

Novinky, val
Aktualizováno

Pražští policisté vyšetřují od úterního rána vraždu třiapadesátiletého muže, která se stala v Husitské ulici na Praze 3. Po neúspěšných pokusech o resuscitaci konstatoval přivolaný lékař smrt napadeného. Z vraždy policisté podezírají čtyřiašedesátiletého muže.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

„Nedlouho před čtvrtou hodinou ranní přijali operátoři linky tísňového volání oznámení o násilném skutku, ke kterému mělo dojít v Husitské ulici v Praze 3,“ informoval policejní mluvčí Tomáš Hulan.

„Na místo okamžitě vyjely hlídky pohotovostní motorizované jednotky, které po příjezdu nalezly v bytě ve třetím patře třiapadesátiletého muže v tratolišti krve. Toho policisté začali okamžitě resuscitovat ve snaze zachránit mu život,“ řekl mluvčí.

Policisté prováděli resuscitaci až do příjezdu záchranářů. Snaha o oživení byla ale neúspěšná. Přivolaný lékař na místě konstatoval smrt napadeného muže.

Podezřelým z vraždy je čtyřiašedesátiletý muž. Policisté zatím nechtějí k události sdělovat další podrobnosti. „Celou událost nyní prošetřují pražští kriminalisté krajského ředitelství pro trestný čin vraždy,“ upřesnil Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám