Hlavní obsah

V Praze srazila tramvaj předškoláka, je mimo ohrožení života

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V Jindřišské ulici v centru Prahy srazila ve středu dopoledne tramvaj dítě v předškolním věku. Utrpělo úraz hlavy, ale je mimo ohrožení života. Kvůli nehodě byl zhruba na 20 minut přerušen provoz tramvají.

Foto: Mapy.cz

Jindřišská ulice v Praze

Článek

Nehoda se stala krátce před 11:00. Sražené dítě utrpělo úraz hlavy, zůstalo ale při vědomí. Zdravotníci ho odvezli do nemocnice, informovala mluvčí záchranky Jana Poštová.

Hlavu si při nehodě poranila i přibližně sedmdesátiletá cestující v tramvaji, která spadla při brzdění soupravy.

Kvůli nehodě byl zastaven provoz tramvají mezi Jindřišskou ulicí a Václavským náměstím. Omezení se týkalo linek 3, 5, 6, 9, 14 a 24. Spoje se znovu rozjely v 11:15.

Mladík v Brně zůstal zaklíněn pod tramvají. Hasiči museli vůz nadzvednout

Krimi

Následky střetu s tramvají v centru metropole řešili záchranáři rovněž v úterý v podvečer, kdy tramvaj na Národní třídě srazila trojici chodců. Muž a žena ve věku mezi 50 a 60 lety utrpěli vážná zranění. Jejich přibližně třicetiletá dcera utrpěla úraz hlavy, ale zůstala při vědomí.

V souvislosti s tímto zásahem pražští záchranáři ve středu poděkovali na síti X neznámé mladé lékařce, která jim na místě pomohla s resuscitací zraněného muže.

Tramvaj v Praze srazila přecházející dvojici

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám