Hlavní obsah

V Praze spadl muž z lešení, na místě zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie na pražském Žižkově vyšetřuje smrtelný pád muže, který se zřítil z lešení. Na místo vyjela záchranná služba i s lékařem, muži už ale nebylo pomoci. Policisté se na místě zajímají i o dodržování bezpečnosti práce.

Muž v Hartigově ulici zemřel po pádu z lešeníVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K pádu muže došlo v pondělí před jednou hodinou odpoledne. „Do Hartigovy ulice vyjelo několik hlídek policie společně se záchrannou službou, po příjezdu na místo jsme zjistili, že muž po pádu zemřel,“ řekla Novinkám mluvčí policie Eva Kropáčová.

Kromě posádky záchranářů muži na pomoc vyrazil lékař i inspektor. Před jejich příjezdem probíhala se svědky telefonicky asistovaná neodkladná resuscitace. „Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem, na místo vyjel koroner,“ dodala mluvčí záchranné služby Jana Poštová.

Kromě hlídek na místo vyrazil i kriminalistický technik. Policisté podle Kropáčově zjišťují veškeré okolnosti tragického pádu. „Prověřujeme, zda byly dodrženy podmínky bezpečnosti práce a co se na místě přesně stalo,“ dodala.

K případu trojnásobné vraždy ženy a dvou dětí policie mlčí

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám