Hlavní obsah

K případu trojnásobné vraždy ženy a dvou dětí policie mlčí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hořovice

Vražda dvou malých dětí i partnerky a pak sebevražda. Policie stále vyšetřuje víkendovou tragédii z Hořovic na Berounsku. V pondělí se uskutečnila nařízená soudní pitva všech tří obětí. Podezřelého z trojnásobné vraždy objevila policie mrtvého na Břeclavsku.

V Hořovicích došlo k trojnásobné vraždě. Video: Novinky

 
Článek

Kriminalisté ale s ohledem na pozůstalé a na to, že jsou oběťmi děti, neuvolnili žádné další informace. „V případu figurují nezletilé oběti, děti. Výsledek pitvy, příčinu smrti ani další okolnosti proto už nebudeme zveřejňovat,“ řekla mluvčí středočeské policie Vlasta Suchánková.

Podezřelý z trojnásobné vraždy na Berounsku měl žít týden v bytě s těly

Krimi

Jak Novinky informovaly, tři oběti našla policie v sobotu 24. února pozdě odpoledne v bytě v jednom z bytových domů na okraji Hořovic. Policie jela s hasiči do bytu původně hledat muže, o kterého se jeho rodina obávala. Čtyři dny se jim neozval.

V uzamčeném bytě byla ale nalezena žena narozená podle policie v roce 1990 a dvě malé děti. Ohledání těl prokázalo, že žena i děti zemřely násilnou smrtí. Na místo v sobotu večer vyjela i záchranná služba, dovnitř se už nedostala.

Nikdo další však už v bytě nebyl a kriminalisté začali pátrat po pravděpodobném pachateli závažného zločinu. Podezřelým byl od samého začátku partner zavražděné. Ještě týž den jej policisté vypátrali v ubytovacím zařízení na Břeclavsku.

Také on však už byl mrtvý, velmi pravděpodobně spáchal sebevraždu. Ani k okolnostem jeho smrti se však nyní policie nevyjádřila. Podle informací v médiích měl v bytě s mrtvolami několik dní žít, z telefonu zavražděné údajně posílal zprávy jejím rodičům.

„Podezřelým ze zločinu vraždy zůstává muž narozený v roce 1990,“ potvrdila Suchánková prvotní informace a upřesnila tak jen věk pravděpodobného pachatele. Podezřelý měl děti i přítelkyni uškrtit a následně zabalit do dek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám