Hlavní obsah

V ostravském lese našli zavražděnou ženu

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava
Aktualizováno

Zavražděnou 65letou ženu našli ve čtvrtek odpoledne v městské části Ostrava-Jih náhodní svědci. Ještě ten den zadrželi kriminalisté 63letého podezřelého muže z Ostravy, kterého v pátek obvinili z vraždy. K útoku došlo po vzájemné hádce.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K tragédii došlo ve čtvrtek odpoledne v Bělském lese v ostravském obvodu Jih. Obviněný i jeho oběť se podle policie znali.

„Mezi dvojicí mělo dojít ke slovní rozepři. Muž způsobil poškozené bodnořezná zranění v horní oblasti těla. Žena zraněním na místě podlehla,“ informovala v pátek policejní mluvčí Soňa Štětínská s tím, že u ženy byla nařízena soudní pitva.

Ženám v Kutné Hoře zasadil nožem desítky ran. Policie muže obvinila z vraždy

Krimi

Na mrtvé tělo narazil ve čtvrtek po poledni v lidmi oblíbeném lesoparku nedaleko koliby náhodný svědek. Přivolaní kriminalisté vyhodnocením stop ve velmi krátké době získali informace vedoucí k možnému pachateli násilného činu.

„Muže pohybujícího se po Ostravě nedlouho po skutku zadrželi. Dnes ho obvinili z trestného činu vraždy,“ doplnila s tím, že kriminalisté pokračují v úkonech trestního řízení. Obviněnému hrozí trest v rozmezí 10 až 18 let ve vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám