Hlavní obsah

Ženám v Kutné Hoře zasadil nožem desítky ran. Policie muže obvinila z vraždy

– Kutná Hora
Právo, Novinky, rap, ok

Až výjimečný trest hrozí 28letému muži za víkendový útok na dvě ženy v Kutné Hoře. Muž jim zasadil dohromady desítky ran nožem a starší žena zraněním podlehla. Policie mladíka obvinila z vraždy. Právu to v úterý potvrdila policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Podezřelý z vraždy na KutnohorskuVideo: Jiří Forman, Aktu.cz

 
Článek

„Vyšetřovatel zahájil trestní stíhání pro podezření ze zvlášť závažného zločinu vraždy, za což může být v případě rozhodování o vině před soudem ohrožen trestní sazbou od 15 do 20 let nebo výjimečným trestem. Soud bude dnes (v úterý) rozhodovat o vzetí obviněného do vazby,” uvedla Suchánková.

K incidentu došlo v sobotu večer v Kutné Hoře. Muž podle kriminalistů zaútočil nožem na přítelkyni a zasadil jí dvě desítky bodných ran. Matce, která jí chtěla pomoci, pět ran. Poté utekl. Policisté po něm vyhlásili pátrání a zveřejnili jeho fotografii.

Policie dopadla muže podezřelého z pobodání dvou žen, jedna zemřela

Krimi

„Starší z žen na následky zranění zemřela přímo na místě, mladší, vážně zraněná, ještě stačila vyběhnout před dům a přivolat pomoc,” konstatovala Suchánková. Mladší zraněná žena pak skončila v nemocnici.

Podezřelý byl zadržen v neděli dopoledne u Kutné Hory.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám