Hlavní obsah

V Ostravě se rozloučili s policistou, kterého zabila zfetovaná řidička. Měl mít svatbu

Právo, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Ne jenom rodina a kamarádi, ale také stovky ostravských policistů se v pondělí odpoledne rozloučili s dvaatřicetiletým Pavolem Kiklošem, který zahynul 5. července ve výkonu služby. Do jejich policejního auta narazila v Praze zfetovaná a opilá řidička. Mladý policista srážku nepřežil, jeho dva kolegové jsou zraněni.

BEZ KOMENTÁŘE: Pohřeb policisty v OstravěVideo: Denisa Doležalová, Právo

 
Článek

„Policie přišla o skvělého policistu, my o skvělého zdravotníka, který zemřel ve službě vinou zdrogované řidičky. Nikdy nezapomeneme,“ reagovali jeho kolegové.

„Byl to super synek, věčně vysmátý. Je to hrozná tragédie, protože měl zrovna před svatbou,“ svěřil se Právu jeden z kamarádů Pavola Kikloše.

Policie obvinila řidičku za nehodu, při níž zemřel policista

Krimi

„Vyjadřuji upřímnou lítost nad zmařeným mladým životem. Policista pracoval na oddělení hlavního nádraží v Ostravě. Řady moravskoslezské policie opustil policista sloužící sice krátce, avšak který si kolegy získal svou pracovitostí a nadšením, ale také obětavostí,“ řekl ředitel moravskoslezské policie Tomáš Kužel.

Dodal, že tyto chvíle jsou těžké také pro další dva zraněné kolegy, kteří jeli ve služebním voze s ním.

Řidičce, která způsobila smrtelnou dopravní nehodu, bylo sděleno obvinění hned pro tři skutky: usmrcení z nedbalosti, těžké ublížení na zdraví a ohrožení pod vlivem návykové látky. Vyšetřování probíhá na svobodě.

Kriminalisté zadali v případu znalecké posudky. Vypracování v některých případech trvá i několik měsíců. Řidička, která do policejního auta narazila, je Češka s trvalým pobytem v ČR.

Při nehodě v Praze zemřel policistaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Opilá řidička nabourala v Praze služební auto, policista zemřel

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám