Hlavní obsah

V ohořelém vraku auta na Olomoucku našli mrtvého muže

Olomouc
Aktualizováno

Mrtvého řidiče (45) našli hasiči ve čtvrtek časně ráno v ohořelém autě po nehodě na silnici č. 570 mezi Hněvotínem a Nedvězím na Olomoucku. Silnice musela být dočasně uzavřena. Právo o tom informovali mluvčí policie Libor Hejtman a mluvčí hasičů Lucie Balážová.

Foto: Policie ČR

Z auta zbyl po nehodě a následném požáru jen vrak.

Článek

Nehoda se podle Hejtmana stala pod mostem sjezdu z dálnice D46 u exitu 37 Hněvotín. Kvůli havárii byl dočasně mimo provoz i dálniční sjezd na 37. kilometru dálnice D46 ve směru od Olomouce na Hněvotín.

„O nehodě jsme se dozvěděli okolo páté hodiny ranní od řidiče, který místem projížděl. Všiml si požáru,“ konstatoval mluvčí.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Tragická nehoda u Olomouce

Na místě zasahovali hasiči z Olomouce, k požáru vyjeli před 5:00. „Podle předběžných informací z operačního střediska se měla uvnitř vozu nacházet jedna osoba, což bylo během hašení vysokotlakým proudem potvrzeno,” zmínila Balážová s tím, že řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem.

Mladík vyjel do protisměru a střetl se s jiným autem. Jeho řidič zemřel

Krimi

„Podle dosavadního šetření 45letý řidič zřejmě při sjezdu z dálnice z dosud nezjištěných příčin projel křižovatkou a narazil do protější betonové zídky. Poté došlo ke vzplanutí vozidla. Řidič při nehodě zahynul,“ upřesnil Hejtman s tím, že příčiny a okolnosti nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování.

„Řidiči mohou dálnici opustit na 33. kilometru pomocí exitu Olšany u Prostějova,“ sdělil Hejtman k dopravním omezením kvůli vyšetřování nehody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám