Hlavní obsah

V koloně na D5 zemřel spolujezdec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V koloně, která se v pondělí odpoledne vytvořila na dálnici D5 za Prahou, zemřel spolujezdec v dodávce. Místo události bylo kvůli policejnímu vyšetřování průjezdné jen jedním jízdním pruhem.

Nehoda D5Video: Novinky

 
Článek

Kolona se v odpoledních hodinách vytvořila na dálnici D5 u Chrášťan, ve směru na Plzeň. Stála v ní i dodávka, ve které okolo 16. hodiny zkolaboval spolujezdec.

„Operátorka tísňové linky 155 ihned zahájila telefonicky asistovanou neodkladnou resuscitaci. V té pak pokračovaly také naše posádky. Bohužel i před veškerou snahu všech zúčastněných byla lékařka nucena konstatovat smrt. Co bylo její příčinou by měla objasnit nařízená pitva,“ sdělila mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Kromě dálničních policistů na místo zamířili také kriminalisté.

„Jedná se o úmrtí spolujezdce ze zdravotních důvodů. Nejednalo se ani o dopravní nehodu, ani o cizí zavinění smrti. Událost policisté na místě zadokumentovali,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Pavel Truxa.

Dodávka stála v levém pruhu, který musel být následně uzavřen. Kolona se tak prodloužila až na Pražský okruh k Ořechu.

Řidič v Ostravě místy přejížděl do protisměru. Se dvěma promile vezl čtyři děti

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám