Hlavní obsah

V kamionu na Kladensku našli mrtvolu

Novinky, kub, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velká Dobrá

Středočeská policie vyšetřuje od úterního odpoledne nález mrtvého muže v kabině kamionu u benzínové stanice na Kladensku. Podle policie se jedná o cizince, další podrobnosti k případu vzhledem k počátku prověřování kriminalisté nesdělili. Policie nařídila pitvu, zatím není zřejmé, zda lze vyloučit cizí zavinění.

Mrtvola v kamionu na KladenskuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Kamion byl zaparkovaný u obce Velká Dobrá. Policie se dozvěděla o podezření krátce před 16. hodinou přes tísňovou linku.

„V uzamčeném vozidle se měla nacházet osoba bez známek života,” sdělila Novinkám mluvčí policie Monika Schindlová s tím, že se podezření na místě potvrdilo.

V kamionu na D11 našli mrtvolu

Krimi

Kamion otevřeli hasiči, do kabiny se dostali přes střechu. Totožnost muže zjistila policie skrze doklady, které byly u těla, mělo se jednat o řidiče. Jeho věk policie neupřesnila.

Rovněž ještě není k dispozici závěr koronera, zda lze již na místě nálezu vyloučit cizí zavinění.

Řidič zemřel u svého kamiónu na dálnici D1

Krimi

Podle informací Novinek původně hledal majitel firmy svého řidiče, pátrání nakonec vedlo na parkoviště u benzínové stanice na dálnici D6. Mělo se jednat o rumunský kamion.

Reklama

Související články

Britská policie našla v kamionu 39 mrtvol

Policie v britském Thurrocku nalezla v nákladním kontejneru 39 mrtvol, napsal ve středu server BBC. Obětí je 38 dospělých a jeden nezletilý. Policie zadržela...

Výběr článků

Načítám