Hlavní obsah

V kamiónu byl Krejčířův nábytek, motocykly a kola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KLADNO

Zabavený majetek uprchlého podnikatele Radovana Krejčíře a jeho ženy Kateřiny, odhadovaný na několik miliónů korun, ocení v následujících dnech Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM). Středočeský ředitel úřadu Vladimír Hůlka ve středu potvrdil původní informace, že v kamiónu byl nábytek, elektronika, nářadí, motocykly, jízdní kola, sportovní vybavení, nářadí a výstroj.

Článek

Hůlka podotkl, že vzhledem k okolnostem případu i skutečnosti, že majetek je dosud ve vlastnictví Krejčíře, nebude ÚZSVM poskytovat obrazovou dokumentaci. Úřad bude s majetkem nakládat podle pokynů státního zástupce, případně soudu.

Kamión s věcmi zadržela v pondělí policie při deklaraci v celním skladu v Králově Dvoře na Berounsku. [celá zpráva] Policisté ho sledovali už od místa, kde byl majetek nakládán. Tím místem údajně byla luxusní černošická vila, z níž v červnu Krejčíř utekl policistům. [celá zpráva]

Celníci i policie v úterý odmítli sdělit, jaká země byla uvedena v dokladech pro deklaraci, a kam tedy směřoval.

Miliardář obviněný z přípravy vraždy a podvodů se již dva měsíce skrývá před policií. Hovoří se o tom, že utekl do zahraničí, přičemž média nejčastěji zmiňují Spojené arabské emiráty a Seychely.

Minulý týden zmizela i Krejčířova žena viněná z praní špinavých peněz. Objevuje se podezření, že odjela za manželem do zahraničí a nehodlá se vrátit.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám