Hlavní obsah

V jezeře u Prahy se utopil muž, na břehu na něj čekala snoubenka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Muž, který si šel zřejmě zaplavat, utonul v úterý v jezeře u Čelákovic v Praze-východ. Zachránit se ho snažili rybář i policisté, ale muž zmizel pod hladinou a našli jej až po dvou hodinách potápěči. Hasiči poskytovali psychologickou pomoc snoubence, která tam byla s ním.

Foto: HZS Středočeského kraje

Hasiči hledali utonulého na čtyřech člunech.

Článek

Muž se začal topit po druhé hodině odpoledne na jezeře Mezi mosty mezi obcemi Čelákovice a Lázně Toušeň. Před příjezdem hasičů se muži snažil pomoct rybář a policisté, kteří přijeli první.

Foto: HZS Středočeského kraje

Hasiči hledali utonulého na čtyřech člunech.

Na místo kromě profesionálních a dobrovolných hasičů vyjeli také potápěči z Prahy s barokomorou. Ti hledali muže v hloubce až šest metrů. „Pražští potápěči muže nalezli mrtvého po 16. hodině.

Pro snoubenku tonoucího byli na místo povoláni dva příslušníci týmu posttraumatické péče, kteří jí poskytovali pomoc,“ uvedl mluvčí hasičů Jaroslav Gabriel.

Foto: HZS Středočeského kraje

Hasiči hledali utonulého na čtyřech člunech.

Mluvčí připomněl, že jde o druhého utonulého v oblasti za měsíc. Na začátku dubna utonul mladík při plavání v Labi. Jeho tělo našli potápěči až druhý den. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté v pondělí prohledávali Labe, kde zmizel mladý mužVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám