Hlavní obsah

V domě v Ostravě resuscitovali mladíka po útoku nožem. Policie zadržela ženu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ostravská policie vyšetřuje od pátečního večera násilné úmrtí 20letého muže. Kriminalisté zadrželi jeho starší přítelkyni, která byla v neděli obviněna.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O případu informovala regionální televize Polar s tím, že čin se odehrál na náměstí Jana Nerudy. Záchranáři muže ještě resuscitovali, ale oživit se jej nepodařilo. Útoku podle policie předcházela hádka mezi 20letým mladíkem a jeho 43letou přítelkyní.

„Slovní konflikt následně vygradoval k fyzickému napadení, které si vyžádalo bodnořezné poranění muže. I přesto, že žena zavolala poraněnému partnerovi lékařskou pomoc, museli lékaři i přes poskytnutí první pomoci následně konstatovat smrt,“ uvedla mluvčí policie Eva Michalíková.

Policie ženu zadržela a zjistila, že byla opilá. Naměřili jí 1,5 promile alkoholu. Zadržená byla v neděli obviněna z trestného činu těžké ublížení na zdraví s následkem smrti. V případě odsouzení ženě hrozí až 16 let vězení. Policie žádá uvalení vazby.

Vražda v Jablonci. Hádku dvou nezletilých ukončil nůž

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám