Hlavní obsah

V Břežanském údolí se čelně srazila dvě auta, tři lidé se zranili

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při střetu osobního vozu a dodávky v Břežanském údolí u Dolních Břežan v okrese Praha-západ se ve středu vpodvečer zranili tři lidé. Dva z nich museli z vozu vyprostit hasiči.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda v Břežanském údolíVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala před 19. hodinou na silnici č. 101 v Břežanském údolí mezi pražskou Zbraslaví a středočeskými Dolními Břežany. Ze zatím neznámých příčin se tam čelně střetla dodávka s osobním vozem. V tom cestovaly dvě ženy s dítětem.

"Na místo vyjely jednotky hasičů z Prahy i Středočeského kraje. V osobním voze se nacházely dvě zaklíněné osoby. Hasiči obě postupně vyprostili a předali do péče záchranářům," řekl Novinkám mluvčí středočeských hasičů Ladislav Holomčík.

Dítě, které také cestovalo v osobním voze, bylo v době příjezdu hasičů již mimo vozidlo a starala se o něj svědkyně nehody.

"Zhruba dvouleté dítě bylo preventivně převezeno do motolské nemocnice. Tamtéž byla převezena třiadvacetiletá žena, která při nehodě utrpěla vážná mnohačetná poranění, a u které museli záchranáři zajistit dýchací cesty. Osmatřicetiletá žena pak byla s poraněním hrudníku, nohy a ruky převezena do Ústřední vojenské nemocnice," sdělila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Řidič dodávky vyvázl z nehody bez zranění.

Silnice byla na několik hodin uzavřena. Okolnosti nehody vyšetřují policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám