Hlavní obsah

Už nemám co ztratit. Narkoman vyhrožoval na síti střelbou, policie zasahuje u něj doma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Kriminalisté spolu se zásahovkou dopadli ve čtvrtek muže ze severního Plzeňska, který na sociální síti vyhrožoval ostatním zabitím. V současné době prohledávají jeho byt, zda uvnitř nemá schované zbraně.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Ilustrační snímek

Článek

Policie o případu informovala ve čtvrtek odpoledne. „Na sociální síti jsme zaznamenali několik příspěvků, ve kterých jeden z jejích uživatelů vyhrožoval ostatním zabitím,“ napsala na X.

Na jednom z nich píše autor „A víte co???? Vy…, nejradši bych vzal automat a začal bezhlavě střílet????????

Pod příspěvkem se objevily komentáře o postřílení matek a dětí i přání smrti. Není ale jasné, komu jsou adresované. „Já už nemám co ztratit. Tak pojďte do narkomana, který je spokojený. Zabiju vás všechny,“ napsal také.

Podle zjištění Novinek jde skutečně o narkomana. Vyšetřovatelé nyní prohledávají jeho byt. Obávají se totiž, že by uvnitř mohl mít zbraně.

Policie však nechtěla případ dále komentovat. „V současné době nebudeme poskytovat bližší informace,“ zdůraznila mluvčí Dagmar Brožová.

Kriminalisté se zásahovkou ve čtvrtek po poledni podezřelého dopadli. Následně ho obvinili z přečinu násilí proti skupině obyvatel a jednotlivci a také šíření poplašné zprávy.

Vystřílím celou vesnici, vyhrožoval po masakru na fakultě bratr policejního šéfa z Plzně. Soud mu dal pokutu

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám