Hlavní obsah

Útočníkům ze Semil hrozí doživotí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SEMILY

Dvojici mladých útočníků se Semil hrozí doživotí. Policie totiž po výslechu jejich počínání kvalifikovala jako loupežnou vraždu a pokus o ni. Jednoho muže (50) holýma rukama ubili a dalšího (59) dostali do nemocnice jen pro několik drobných.

Foto: archiv nemocnice

Melanom lze velmi snadno a spolehlivě odhalit a v počátečních fázích i vysoce úspěšně léčit.

Článek

Policie dnes také upřesnila, že mladíci staršího z mužů napadli v pondělí zhruba hodinu před půlnocí poblíž restaurace Club. Již tehdy mu ukradli batoh, ve kterém měl kromě osobních věcí i sto korun.

"Poté odešli a zhruba po hodině až dvou na tohoto muže opětovně zaútočili na chodníku pro pěší u fotbalového areálu u řeky Jizery. Chtěli zakrýt předchozí loupež, proto muže zbili tak, že musel být hospitalizován," uvedla dnes mluvčí východočeské policie Iva Marková.

Těžce zraněného nechali ležet a jen o kus dál napadli náhodného svědka. Tentokrát už zabíjeli a ještě než utekli, prohledali oběti kapsy, kde našli 30 korun a cigarety.

Zatímco osmnáctiletý Slovák dosud neměl potíže se zákony, jeho o devět let starší komplic ze Semil byl už několikrát trestaný.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám