Hlavní obsah

Ústečtí teenageři se oddávali sexu na veřejnosti. Dívce ale ještě nebylo 15 let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Téměř jarní počasí zřejmě zapůsobilo na dva mladé lidi v Ústí nad Labem, kteří svou vzájemnou náklonnost dávali najevo sexem na veřejnosti. Protože souložící dívce ještě ale nebylo patnáct let, začala se případem zabývat policie.

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Zadržení mladí lidé

Článek

Na nahé osoby v Moskevské ulici upozornil minulý pátek brzy ráno strážníky městské policie telefonát kolemjdoucího.

„Při příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno, že se na místě nacházejí dvě neznámé osoby, které leží v křoví. Šetřením bylo zjištěno, že se jedná o 16letého mladíka a 14leté děvče, na které zřejmě zapůsobil příchod jara a oni tuto chvíli zasvětili lásce,“ informovala o případu na svém webu ústecká městská policie.

Žena dostala výpověď z bytu kvůli hlučnému sexu. Jsem hluchoněmá, bránila se u soudu

Koktejl

Když teenageři uviděli blížící se hlídku, oblékli si spodní prádlo a snažili se místo rychle opustit.

Strážníci je však zadrželi, a protože měli podezření, že v křoví souložili, a vzhledem k věku dívky tak mohlo jít o trestný čin, přivolali na místo policisty.

„Případ si převzali ústečtí kriminalisté,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Veronika Hyšplerová s tím, že vzhledem k věku aktérů se nebude k události blíže vyjadřovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám