Hlavní obsah

Úprk řidiče v kradeném autě před policií z Prahy zastavila až po 30 kilometrech nehoda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobříš

Řidiče kradeného osobního auta značky Citroën ve čtvrtek naháněli policisté z Prahy až do Dobříše. Honičku ukončila až nehoda, kdy pronásledované vozidlo vrazilo do protijedoucího auta. Při kontrole se ukázalo, že řidič měl platný zákaz řízení.

Pronásledovaný řidič uháněl z Prahy do DobříšeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Policejní hlídka kolem 9:30 narazila na podezřelého řidiče v Praze na Lahovickém mostě. Jel v autě, které bylo v databázi jako kradené, kdy majitel o něj přišel ráno v Holešovicích.

Když ho chtěli policisté zastavit, na jejich výzvy reagoval sešlápnutým plynem a uháněl přes Zbraslav a Jíloviště na dálnici D4.

Mluvčí policie Jan Rybanský uvedl, že honička skončila v Dobříši, kde muž boural při nárazu do protijedoucího auta. Místo je vzdušnou čarou od Lahovického mostu vzdálené zhruba 28 kilometrů.

Obviněný ze znásilnění na Proseku před lety ohrožoval zfetovaný v kradeném autě lidi ve Stromovce

Krimi

„Muž měl platný zákaz řízení,“ zmínil mluvčí s tím, že nejdřív zkouška na alkohol a drogy byla negativní, opakovaný test ale prokázal pervitin.

Případ policie prověřuje jako krádež a maření úředního rozhodnutí.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Pronásledovaný řidič uháněl z Prahy do Dobříše.

Řidič zdivočelý pervitinem uháněl u Prahy před policií v protisměru, kradené auto prý jen našel

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám