Hlavní obsah

Učitelky z mateřské školy na Plzeňsku se zřejmě předávkovaly HHC, večírek se vymkl kontrole

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Holýšov

V nemocnicích skončily v pátek večer tři učitelky z mateřské školy v Holýšově na jižním Plzeňsku. Podle informací Novinek se jednalo o nepodařený večírek, při kterém se předávkovaly zřejmě HHC. Měly halucinace i kolapsové stavy. Na místo museli dorazit záchranáři.

Foto: Envato Elements

Bonbony s HHC (ilustrační foto)

Článek

„Dvě osoby jsme převáželi z Domažlicka do Fakultní nemocnice Plzeň a jednu do nemocnice Stod,“ uvedla mluvčí zdravotních záchranářů Mária Svobodová, která však nechtěla komentovat přesné místo zásahu ani stav pacientů.

Případ vyšetřují policisté. „Od včerejšího večera se zabýváme případem intoxikace tří osob v jednom ze školských zařízení na Domažlicku, kdy tyto osoby skončily v péči záchranářů,“ uvedl mluvčí plzeňské policie Ondřej Hodan.

Potvrdil, že se jednalo o personál školského zařízení. „Podle zatím zjištěných skutečností mělo k celé věci dojít až po skončení pracovní doby,“ ujistil policejní mluvčí.

Odborníci i lékaři varují před psychoaktivní látkou HHC

Domácí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám