Hlavní obsah

U Chebu havaroval autobus s dětmi, dodávkou a třemi osobními vozidly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cheb

Nehody, při kterých v úterý dopoledne krátce po sobě a takřka na stejném místě boural autobus plný dětí, dodávka a tři osobní auta, uzavřely silnici mezi Chebem a Mariánskými Lázněmi. Při dvou střetech vozidel u vodní nádrže Jesenice se podle záchranky zranily dvě děti a tři dospělí.

Foto: Policie ČR

Nehoda autobusu a dalších vozidel u přehrady Jesenice na Chebsku

Článek

„Zasahujeme u dopravní nehody autobusu, dodávky a tří osobních automobilů na silnici č. 21 mezi kruhovým objezdem u čerpací stanice ONO a hrází vodní nádrže Jesenice u Chebu,“ uvedl mluvčí hasičů Lukáš Černý.

„V autobuse se nacházel větší počet dětí,“ pokračoval mluvčí. „Jedno zraněné dítě a jednu dospělou osobu jsme předali do péče záchranné zdravotní služby,“ dodal Černý.

Podle mluvčí záchranky Radka Hese se jednalo o dvě nehody, které se staly prakticky na stejném místě v rozmezí zhruba jedné hodiny.

Na Šumpersku boural autobus se studenty. Ti vymlátili okna, aby se dostali ven

Krimi

„V prvním případě sjelo ze silnice jedno osobní vozidlo, kde jsme ošetřili jedno nezletilé dítě a jednu osobu. S lehkými zraněními byli převezeni do Sokolova na chirurgickou ambulanci,“ uvedl mluvčí záchranky, podle kterého nezletilá osoba nebyla zajištěna za jízdy v autosedačce.

„Asi hodinu na to jsme měli další osobní nehodu, kde byl autobus s osobním automobilem a dodávkou. Na místě jsme ošetřili tři osoby, z toho jedna nezletilá,“ uvedl Hes s tím, že se jednalo o lehké zranění podobně jako u dalších dvou dospělých osob z nehody.

„Všichni byli převezeni do Sokolova na chirurgickou ambulanci,“ dodal s tím, že autobus havaroval do osobního vozidla zezadu. Pro děti byl podle mluvčího hasičů přistavěn na místo náhradní autobus. Komunikace byla celé dopoledne kvůli nehodě uzavřená pro další provoz.

Hromadná nehoda zablokovala v sobotu večer dálnici D1, sněžit má na Vysočině i v neděli

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám