Hlavní obsah

Tři pobodaní při potyčce Ukrajinců na ubytovně ve Stříbře. Policie má podezřelého

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krvavou potyčku Ukrajinců na ubytovně ve Stříbře vyšetřují od sobotního večera tachovští kriminalisté. Tři z nich skončili po útoku nožem v nemocnici. Policisté zatím k případu žádné bližší podrobnosti nesdělili. Podle informací Novinek ale mají podezřelého.

Foto: PČR

Ilustrační foto

Článek

Hádka mezi cizinci na ubytovně na Plzeňsku skončila smrtí

Krimi

„Tři muže jsme převáželi s bodnořeznými poraněními na urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice, dalšího pak na ošetření po úderu do hlavy do nemocnice ve Stodě, “ uvedla na dotaz Novinek mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová.

Majitel ubytovny Miroslav Ploc byl incidentem překvapen. „Nic podobného se tady dlouho nestalo. Neznám zatím detaily, ale co jsem slyšel, tak měl být jeden hlavní agresor. Jenže k němu mi to vůbec nejde,“ reagoval Ploc.

Musel ho někdo vyprovokovat

Muže prý zná rok a půl. „Je to opravdu klidný a slušný člověk, nevšímá si ostatních; a co vím, tak snad ani nepije alkohol. Navíc to má v hlavě naprosto v pořádku,“ pokračoval Ploc. Podle něj ho zřejmě musel někdo hodně naštvat nebo vyprovokovat. „Těšil se na manželku, měla mu měla brzy přijet. Tak nevím, co se stalo. Vyšetřuje to policie,“ uzavřel majitel ubytovny.

Ukrajinec měl na Plzeňsku napadnout manželku a poranit jí genitálie petardou. Jde do vazby

Krimi

Mluvčí policie Dagmar Brožová sdělila, že policisté na případu pracují. Konkrétnější ale být nechtěla. „Přijali jsme oznámení o fyzickém napadení mezi několika muži na ubytovně ve Stříbře. V tuto chvíli s ohledem na počátek trestního řízení nemůžeme uvést niž bližšího,“ dodala Brožová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám