Hlavní obsah

Tragická srážka tří aut na Sokolovsku: Zemřely dvě ženy, pět zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svatava
Aktualizováno

Okolnosti tragické nehody vyšetřují dopravní policisté na Sokolovsku, kde se v pátek ráno srazila tři auta. Nehodu mezi obcemi Svatava a Boučí nepřežila řidička jednoho z vozidel, záchranka ošetřila dalších šest lidí. Těžkým zraněním následně podlehla i spolujezdkyně jednoho z vozidel.

Foto: HZS

Ilustrační foto

Článek

Podle serveru dopravniinfo.cz se nehoda stala kolem 7. hodiny na silnici mezi Svatavou a Dolními Nivami před odbočkou na Boučí.

„Na místě došlo ke srážce tří osobních vozidel,“ uvedl mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Řidič na Českokrumlovsku vjel do protisměru a po srážce zemřel

Krimi

„Jedna osoba bohužel utrpěla zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehla,“ upřesnil mluvčí s tím, že silnice 210 je po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému zcela uzavřena pro dopravu. Po poledni Kopřiva doplnil, že těžkým zraněním podlehla i 22letá spolujezdkyně, která byla po dopravní nehodě převezena do nemocnice.

Na Příbramsku našli v příkopu auto, desítky metrů dál ležel mrtvý řidič

Krimi

Záchranná služba na místo poslala pět sanitek. „Celkem jsme ošetřili sedm lidí, z toho jedna, zaklíněná řidička, i přes resuscitaci zraněním podlehla. Další osoba byla se středně těžkým zraněním převezena na urgentní příjem karlovarské nemocnice," popsal zásah u tragické nehody mluvčí záchranky Radek Hes.

Další dva lidé podle něj utrpěli středně těžká a lehká zranění.

Nákladní auto smetlo betonovou zastávku i s mužem. Ten na místě zemřel

Krimi

„Aktivována byla i letecká záchranná služba z Plzně, ale ta z důvodu špatného počasí nemohla pomoci,“ dodal Hes.

Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám