Hlavní obsah

Tak vzornou posádku jsem ještě neviděl. Senior děkoval policii za pomoc manželce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O tom, že úkolem policie je nejen represe, ale i pomoc v nouzi, svědčí výjezd policejní hlídky ve Frýdku-Místku, která pomáhala imobilní seniorce. Pomoc zavolal její manžel, který si s ženou nedokázal sám poradit. Následně pak telefonoval na policejní linku, aby trojici policistů poděkoval.

Policisté pomohli seniorskému páruVideo: Policie ČR

 
Článek

K události došlo mezi vánočními svátky, policie nyní zveřejnila videozáznam telefonátu, který zákroku předcházel. Stará paní ve svém bytě upadla a její manžel neměl sílu na to, aby ji zvedl.

„Na místě byli policisté během několika minut. Ujistili se, že seniorka naštěstí není zraněná, a za přítomnosti jejího manžela ji šetrně přesunuli na lůžko,“ uvedla mluvčí policie Daniela Vlčková.

Policejní zákrok pak měl příjemnou dohru. „Muž zavolal na linku 158 znovu a velice děkoval policistům, kteří pomohli jeho manželce, za jejich vstřícné a ochotné jednání. Poděkoval také ostatním, kteří rychlý příjezd hlídky zorganizovali. Poděkování policisty samozřejmě velice potěšilo,“ dodala mluvčí.

Policisté zachránili důchodce po kolapsu a sebevraha

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám