Hlavní obsah

Syn měl zavraždit otce a tělo schovával měsíce v kůlně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MALÉ PŘÍTOČNO

Čtyřicetiletý muž podle policie v Malém Přítočně na Kladensku zavraždil svého sedmdesátiletého otce a pak jeho tělo schovával několik měsíců v kůlně u svého domu. Důchodce údajně udusil polštářem na začátku letošního února, policie mrtvé tělo objevila ve čtvrtek. Syn se kriminalistům k vraždě přiznal a byl již obviněn.

Článek

K odhalení napomohl starosta obce. "Přišel na policii, že muže několik měsíců muže několik měsíců neviděl," uvedla pro Novinky.cz středočeská policejní mluvčí Soňa Budská a dodala: "Je to záslužný čin. Přišel, i když mu syn říkal, že otec je v různých nemocnicích na vyšetření."

Policie na základě informace přijela do domu. "V kolně ležely ostatky pána. Syn se pak přiznal, že se 7. února pohádali a on ho napadl a udusil,"  řekla mluvčí.

Podezřelý muž podle policie řekl, že vraždu spáchal v opilosti a její příčinou byly dlouhodobé neshody mezi oběma muži.

Nikdo se o tom nedozvěděl, protože oba žili sami. Obyvatelům obce syn tvrdil, že otec je v nemocnici.

Muži obviněnému z vraždy podle ní hrozí až 15 let vězení. V současné době je umístěn v policejní cele a kladenský soud rozhoduje o uvalení vazby.

Ve středočeském kraji bylo od začátku letošního roku spácháno 26 vražd, 19 se jich policii podařilo objasnit. Za celý loňský rok policisté ve středních Čechách zaznamenali 21 vražd a objasnili jich 18.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám