Hlavní obsah

Stařec měl dívku bít sekerou do hlavy a pak ještě topit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HAVÍŘOV

Případ nevídané brutality řeší policie v Havířově. Místní 77letý muž prý napadl z neznámých důvodů 17letou dívku sekerou a pak jí ještě držel hlavu ve vědru s vodou. Nakonec se vzpamatoval a zraněnou sám odvezl do nemocnice.

Článek

"Ve středu kolem osmé hodiny ranní E. R., ročník 1928, z Havířova měl po předchozí slovní hádce udeřit v zahradní chatce na ulici Luční dívku, ročník 1988. Pachatel ji měl udeřit třikrát tupou stranou sekery do hlavy a poté jí ponořit obličej do vědra s vodou. Dívka nemohla dýchat. Poté ji převezl svým vozidlem do havířovské nemocnice," uvedla policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková.

Napadená utrpěla tři tržně zhmožděné rány na hlavě, způsob útoku a užití sekery může mít vážné následky. Policisté navíc zjistili, že 77letý útočník má u sebe dvouhlavňovou brokovnici s uřezanou hlavní, revolver, pistoli a spoustu nábojů.

Veškeré zbraně a střelivo si muž nesl v zavazadlech. Po spatření policejní hlídky je odhodil na zem. Byl umístěn v policejní cele.

Reklama

Výběr článků

Načítám