Hlavní obsah

Šofér se zákazem řízení ujížděl policii v Ostravě v kradeném BMW

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Velmi nebezpečně si počínal řidič BMW, kterého v Ostravě pronásledovala policie poté, co hlídce nechtěl zastavit. Následně odmítl i dechovou zkoušku. Policie přitom zjistila, že jde o nepolepšitelného recidivistu a že auto bylo kradené. Pronásledování zaznamenala policejní kamera.

Pronásledování řidiče BMW v OstravěVideo: Policie ČR

 
Článek

Auto se podle policie nejprve pohybovalo na úseku dálnice D1 ve směru od Mankovic do Ostravy, kde bezdůvodně jelo v levém pruhu. Na znamení policistů nereagoval a naopak zrychlil a pokoušel se ujet do centra Ostravy.

Řidiče na pervitinu s policií v patách zradilo v Liberci náledí

Krimi

Svou bezohlednou a riskantní jízdou ohrozil jiné řidiče, podle policie jel v obci rychlostí i přes 100 kilometrů za hodinu. Na základě spolupráce několika policejních hlídek byl nakonec zadržen.

Zfetovaný motorkář ujížděl v Plzni rychlostí 140 km/h

Krimi

„Bylo zjištěno, že se jedná o řidiče, ročník 1979, který má opakovaný zákaz řízení a v rejstříku trestů 18 záznamů. Kontrolou se také ukázalo, že vozidlo, kterým muž ujížděl, bylo vedeno v evidenci jako odcizené. V nejbližších dnech bude vráceno majiteli,“ informovala v pátek mluvčí policie Eva Michalíková.

Pronásledované auto u Brna sršelo jiskrami, řidič prorazil pneumatiku

Krimi

S řidičem cestovala i jeho přítelkyně, která stejně jako zadržený odmítla vypovídat. Bezohlednému řidiči nyní hrozí až čtyři roky vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám