Hlavní obsah

Snad tady ten blatníček, komentovala opilá a zfetovaná řidička v Brně náraz do dvou aut a stromu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Rozháranou jízdu, při které nabourala dvě auta a strom, si v neděli odpoledne nechtěla připustit osmatřicetiletá řidička starší mazdy. Strážníci ji zastihli ve chvíli, kdy vystupovala ze svého potlučeného vozu. Žena pak nadýchala přes dvě promile alkoholu, a navíc u ní test odhalil i to, že je pod vlivem drog.

Řidička si nechtěla připustit, že by při své jízdě do něčeho narazila. Video: MP Brno

 
Článek

Na neutěšený styl jízdy upozornil strážníky všímavý svědek, který na linku 156 zavolal s tím, že řidička musí být jistě pod vlivem drog nebo alkoholu. Hlídka neměla problém řidičku najít, zrovna totiž vystupovala ze své mazdy, přičemž předkem svého vozu narazila do zaparkovaného renaultu.

Foto: MP Brno, Novinky

Řidička zaparkovala tak, že narazila do dalšího vozu.

Na otázku strážníků, zda má řidička doklad totožnosti, rozverně odpověděla, že je v kabelce. „Kabelka je na kapotě nebo doma,“ konstatovala žena. Když ji strážníci upozornili, že má docela potlučené auto, řidička se tomu upřímně podivila. „Nejsem si vědoma, že bych někoho nabourala. No, snad tady ten blatníček, to nevím. Štrejchla jsem jedno auto,“ připustila posléze.

Foto: MP Brno, Novinky

Strážníci našli v okolí ještě další nabourané auto.

Nedaleko pak hlídka našla další poškozený vůz, to už ale na místo mířili i republikoví policisté. „Ženě naměřili přes dvě promile alkoholu v dechu a nepříznivě pro ni vyšel i drogový test. Je proto podezřelá z trestného činu,“ řekl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Řidič zdivočelý pervitinem uháněl u Prahy před policií v protisměru, kradené auto prý jen našel

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám