Hlavní obsah

Silný vítr porážel stromy, jeden zranil matku a dítě

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Silný vítr v úterý dopoledne lámal a vyvracel v Karlovarském kraji stromy. Na Sokolovsku spadl vzrostlý strom na matku se dvěma malými dětmi. Nehoda se stala u areálu tělovýchovné jednoty Baníku, strom spadl na cyklostezku vedoucí podél Lobezského potoka.

Foto: HZS KK

Spadlý strom přes cyklostezku vedenou podél Lobezského potoka u areálu TJ Baník Sokolov lehce zranil matku a dítě.

Článek

„Místem v tu chvíli procházela žena se dvěma malými dětmi, padající strom je zasáhl. Všechny si na místě převzala posádka záchranné služby,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské záchranky Martin Kasal s tím, že hasiči poté spadlý strom odstranili.

Podle mluvčího karlovarské krajské záchranky Radka Hese vyjížděla sanitka rychlé záchranné služby na místo krátce před desátou hodinou dopoledne. „Jednalo se o lehké zranění u jednoho z nezletilých a lehké zranění jeho matky, přičemž všichni byli pro jistotu převezeni k dalšímu sledování a vyšetření,“ uvedl Hes.

Silný vítr bude foukat i ve středu, varovali meteorologové

Počasí

Podle informací Práva utrpělo lehké zranění jedno z dvojčat ve věku batolete, přičemž druhé vyvázlo z nehody bez zranění.

Během úterního dopoledne vyjížděli hasiči odstranit popadané stromy také v Krásném Jezu, Fojtově na Karlovarsku či do Nadlesí u Lokte na Sokolovsku.

Reklama

Výběr článků

Načítám