Hlavní obsah

Silniční pirát v Brně ujížděl policii. Za jízdy vyskočil z auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Kaskadérským kouskem skončilo minulý týden pronásledování řidiče Škody Octavia v Brně. Vyskočil za jízdy z auta, které následně havarovalo. Prohřešků mu policisté napočítali hned několik.

Řidič vyskočil z jedoucího autaVideo: Policie ČR

 
Článek

Hlídka chtěla ve čtvrtek v noci zastavit šoféra, který ale začal ujíždět. Dojel na parkoviště v Pohankově ulici, kde z rozjetého auta vyskočil a ukryl se v křoví. Auto nabouralo dodávku, sjelo ze svahu a narazilo do domu. Muž byl v křoví brzy nalezen.

Policie zastavila ujíždějícího řidiče PIT manévrem

Krimi

„Po jeho zadržení a ztotožnění se ukázalo, že měl hned několik důvodů, proč se nesetkat s policisty. Orientační test ukázal na přítomnost drog, sám řidič nepředložil řidičský průkaz, řídil s vysloveným zákazem řízení (až do roku 2027). Navíc auto mělo propadlou technickou prohlídku,“ uvedl mluvčí policie Pavel Šváb.

V autě navíc vezl psa, který skončil v útulku. Řidič je podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Řidič porsche ujížděl v Českém Krumlově policii. Narazil do čerta

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám