Hlavní obsah

Sexuálně frustrovaná žena si šla pro radu do zlínské hospody, hosté zavolali strážníky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlínští strážníci v minulých dnech vyjížděli k případu nešťastné ženy, která budila pohoršení v jedné z místních restaurací. Incident nakonec vyřešili domluvou.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policie – ilustrační snímek

Článek

Strážníci přijali oznámení z jedné restaurace o ženě, která obtěžuje ostatní hosty nevhodnými dotazy. Hosté si s ní nevěděli rady, a proto požádali o zákrok uniformované hlídky.

V době příjezdu hlídky už žena v restauraci nebyla. „Od svědků však zjistili obsah jejích dotazů i popis osoby. Netrvalo proto dlouho a o pár ulic dál dotyčnou nalezli. Jednalo se o ženu v nejlepším věku, která se hlídce svěřila se svými soukromými problémy, kdy jí manžel dlouhodobě odpírá tělesnou lásku,“ přiblížil zástupce ředitele Městské policie ve Zlíně Pavel Janík.

Žena se snažila strážníkům vysvětlit, že už je z této politováníhodné situace zoufalá. Proto ji napadlo zeptat se jiných mužů, co si o tom myslí. „Naše hlídka nešťastné ženě vysvětlila, že dotazy z takto citlivé oblasti mohou někoho pohoršovat, a doporučila jí, aby i s manželem zvážila možnost vyhledání odborné pomoci. Jestli se tedy tyto řádky dostanou až k manželovi dotyčné dámy, měli bychom pro něj jistý tip na novoroční předsevzetí. A dost možná nejen pro něj,“ dodal s nadsázkou Janík.

Nahý muž běhal po Klatovsku a chtěl po ženách sex. Skončil v domě seniorky

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám