Hlavní obsah

Nahý muž běhal po Klatovsku a chtěl po ženách sex. Skončil v domě seniorky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O pořádný rozruch se v minulých dnech postaral 35letý muž z Nezamyslic na Klatovsku. Nahý běhal po obci a chtěl po ženách sex. Dokonce vnikl do jednoho z domů, kde překvapil jeho starší majitelku. Policisté výtržníka zadrželi a zjistili, že je pod vlivem pervitinu.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

„Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření z přečinu porušování domovní svobody a výtržnictví,“ uvedla ve čtvrtek policejní mluvčí Iva Vršecká.

Podle zjištění Novinek pobíhal nahý muž po obci s penisem v ruce.

Čech, který vlezl nahý na sochu ve Florencii, stane před soudem

Evropa

„Nejprve oslovil mladou ženu a požadoval po ní sex. Když ho odmítla, vnikl do jednoho z domů, kde začal obtěžovat seniorku,“ uvedla Vršecká. Po 67leté ženě chtěl půjčit telefon nebo počítač, aby si mohl pustit porno a sexuálně se uspokojit.

Je to potížista

Podle starosty obce Ladislava Vinického jde o potížistu, který je závislý na drogách.

„Žije tu sám v domě po rodičích. Problémy jsou s ním tak rok a půl. Zatím ale vždy řádil jen doma, kde dělá, jak se říká, bordel. Tenhle jeho poslední výstřelek už ale byl za hranou. To už je jen krůček k tomu, aby tady někomu ublížil,“ reagoval starosta s tím, že mít v obci takového nevyzpytatelného člověka není nic příjemného.

„Doufám, že po tomto extempore, kdy se zfetovaný dopustil trestné činnosti, ho pošlou na odvykačku,“ uzavřel starosta.

Reklama

Výběr článků

Načítám