Hlavní obsah

Šestnáctiletý mladík z Trutnovska pobodal staršího bratra

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestnáctiletý mladík pobodal v pondělí po šesté hodině večer v jedné z obcí v Krkonoších na Trutnovsku svého o rok staršího bratra. Mladík musel být převezen s vážným zraněním do nemocnice.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Podle svědků roztržky zůstal na místě zraněný muž s bodnou ranou v oblasti hrudníku. Svědci incidentu poskytli sedmnáctiletému muži první pomoc podle instrukcí dispečerky,“ uvedl mluvčí záchranné služby Královéhradeckého kraje Tomáš Ježek.

Po poskytnutí první pomoci a stabilizaci zdravotního stavu postiženého byl ve stavu ohrožení života transportován do hradecké fakultní nemocnice.

Potyčka se odehrála mezi příbuznými na ulici. „Mladší z bratrů je podezřelý, že svého bratra bodl, zřejmě po hádce, do hrudníku a z místa činu utekl. Při útěku odhodil i nůž, kterým bratra vážně zranil,“ uvedla mluvčí policie Ivana Ježková.

Policisté ho po zhruba 20 minutách dopadli, našli i odhozený nůž. Nyní policie pokračuje ve vyšetřování celého incidentu.

Reklama

Výběr článků

Načítám