Hlavní obsah

Šedesátníci na motorkách na Vysočině spadli kvůli bahnu splavenému na silnici. Hrozí jim ještě pokuta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žďár nad Sázavou

Nepříjemně skončila vyjížďka na motorkách v okolí Žďáru nad Sázavou pro dva starší motorkáře. Nejenže bourali a skončili v nemocnici, když kvůli blátu na silnici začali brzdit a dostali smyk, ale policisté je podezřívají i z dopravního přestupku, za což jim hrozí pokuta.

Foto: Policie ČR, Novinky

Jedna motorka skončila po nehodě v příkopu

Článek

K nehodě došlo poblíž vesnice Věcov. Muži ve věku jednašedesát a pětašedesát let, kteří jeli za sebou na motocyklech BMW a Ducati, spatřili po přejetí horizontu na silnici bláto, které se tam dostalo po prudké bouřce. Začali proto prudce brzdit, dostali smyk a oba spadli.

„Při haváriích došlo k lehkému zranění obou motocyklistů, kteří byli převezeni zdravotnickou záchrannou službou do novoměstské nemocnice k ošetření,“ popsala nehodu policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Přítomnost alkoholu u obou řidičů vyloučila dechová zkouška. „Při haváriích došlo k předběžné škodě na motocyklech ve výši 50 tisíc korun,“ doplnila mluvčí

Ošetřením v nemocnici ale pro motorkáře patálie ještě neskončily. Policisté je totiž podezřívají z dopravního přestupku. Trest by je mohl čekat například za nepřizpůsobení rychlosti stavu silnice.

Motorkář v Jeseníkách narazil do svodidel. Letěl pro něj vrtulník

Krimi

Výběr článků

Načítám