Hlavní obsah

Se čtyřmi promile si jel řidič na benzinku pro pivo. A boural

Právo, JR

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Téměř čtyři promile alkoholu v krvi naměřili v sobotu policisté řidiči, který jel autem na benzinku ve Zlíně pro pivo a u čerpací stanice zastavil nárazem o jiné auto. Opilý řidič jel navíc bez řidičského průkazu, řízení měl zakázáno již sedmkrát a vůz navíc neměl platnou technickou kontrolu.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

„V sobotu odpoledne překvapil ostatní řidiče na čerpací stanici nekoordinovaně jedoucí vůz Škoda Fabia, který zastavil až po nárazu do auta Mitsubishi Outlander stojícího u stojanu. Z Fabie vystoupil řidič, který se sotva držel na nohou. Muž z Mitsubishi hned zavolal policii,“ uvedla v pondělí mluvčí zlínské krajské policie Monika Kozumplíková.

Zpitý cyklista se o kolo už jen opíral, přejít silnici v Hradci ani tak nezvládl

Krimi

Dechová zkouška ukázala u šestačtyřicetiletého řidiče Škody Fabia hodnotu téměř čtyři promile alkoholu.

„Muž policistům vysvětlil, že si jel s kamarádem jenom koupit další pivo. Policisté zjistili, že přestože řídil, není držitelem řidičského průkazu. A vozidlo, v němž jel, nemá platnou technickou kontrolu. Škoda na obou vozidlech činí asi dvacet tisíc korun,“ přiznala mluvčí.

Opilý řidič na Rakovnicku nezvládl zatáčku a srazil muže u kontejneru

Krimi

„Ukázalo se také, že podnapilý řidič měl v minulosti zakázáno řízení již sedmkrát. Nyní je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky,“ dodala Kozumplíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám