Hlavní obsah

S nožem v ruce přišel muž v Praze okrást vlastní babičku. Srazil ji pěstí k zemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Značně drsně si počínal 32letý muž, který přišel podle policie okrást vlastní babičku do jejího bytu v Praze 10. Na místě byl i synovec ženy. Podezřelý oba zbil a utekl. Policie ho dopadla, když se později na místo činu vrátil.

Muž podezřelý z napadení babičkyVideo: Policie ČR

 
Článek

O incidentu z neděle 29. října v úterý informovala mluvčí policie Eva Kropáčová. Na tísňovou linku se ozvala 66letá majitelka bytu v Praze 10 a její 23letý synovec, které měl ohrožovat nožem vnuk ženy. Mával prý nožem a vyžadoval peníze.

„Vzhledem k tomu, že mu žádné nedala, vytáhl na svoji babičku nůž. Pod pohrůžkou násilí od obou požadoval vydání peněz, mobilních telefonů a dalších věcí. Své výhrůžky stále stupňoval a vyhrožoval, že je zabije,“ uvedla mluvčí.

Mladíka pak udeřil do hlavy a svoji babičku do obličeje, až upadla na zem. Poškozenému se podařilo utéct a přivolat policii. Útočník mezitím utekl.

Babička spí, vysvětlil 15letý řidič strážníkům v Hradci Králové, komu sebral auto

Krimi

Pátrání po podezřelém bylo zpočátku neúspěšné, měl ale u sebe mít klíče od bytu a policisté předpokládali, že by se mohl vrátit.

„Přibližně po pěti hodinách si policistka z místního oddělení Strašnice povšimla poblíž domu muže odpovídajícího popisu hledaného,“ zmínila Kropáčové s tím, že se podezření potvrdilo a muže hlídka zadržela.

Nyní je podezřelý z loupeže a hrozí mu až deset let vězení.

Foto: Policie ČR

Muž podezřelý z napadení babičky

Vnuk terorizoval prarodiče. Dědu zbil a poslal na něj psa

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám