Hlavní obsah

Muž měl v Kladně napadnout ženu a odvézt ji autem, policie oba vypátrala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno
Aktualizováno

Policie vypátrala ženu, kterou měl v Kladně napadnout a odvézt autem neznámo kam její expřítel. Muže policie rovněž našla a zadržela. Podrobnosti k případu kriminalisté nesdělili.

Pátrání v případu únosu v KladněVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Na základě poznatků veřejnosti jsme je vypátrali v Kladně. Policisté muže zadrželi a převezli na služebnu. Žena bude vyšetřena lékařem a vyslechnuta,“ informovala ve čtvrtek odpoledne policie na Twitteru.

Za jakých okolností se podařilo hledanou dvojici najít, případně podrobnosti k vyšetřování, policie neuvedla.

Policie dříve na základě svědectví sdělila, že ve středu kolem 20:30 v ulici Huťská v Kladně měl ženu proti její vůli násilím naložit do svého vozidla její bývalý partner a odvézt neznámo kam, navíc ji měl předtím fyzicky napadnout.

Unesl matku se dvěma dětmi, vyvázl s podmínkou

Krimi

Policie pak vyhlásila celostátní pátrání, do kterého se zapojily desítky policistů, kynologové se služebními psy i vrtulník.

Kriminalisté varovali, že muž by mohl být nebezpečný, protože nebylo možné vyloučit, že byl ozbrojený. Zda se tyto obavy potvrdily, policie neupřesnila.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Pátrání v případu únosu v Kladně

Za únos pětileté dcery do Rakouska dostala žena opět tři roky vězení

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám