Hlavní obsah

Rok a půl vězení pro muže z Domažlicka za rozdupané čelní sklo, krádeže a bití vodítkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opilý na parkovišti vyskočil na auto, rozdupal čelní sklo a lidem, kteří seděli uvnitř, sprostě nadával. Za podobné výtržnosti, ale i majetkovou trestnou činnost skončil nakonec Milan März (37) ze Kdyně za mřížemi.

Sedmatřicetiletý agresor skočil na auto ve Kdyni a prokopl čelní skloVideo: Město Kdyně

 
Článek

Domažlický okresní soud ho nyní za dvanáct případů krádeže, poškozování cizí věci a výtržnictví poslal do vězení na rok a půl.

„Schválil jsem dohodu o vině a trestu, kterou obžalovaný uzavřel se státním zástupcem. Ze spisu je patrné, že se choval jako utržený ze řetězu,“ řekl Novinkám soudce Jan Švígler.

Policie už dříve uvedla, že März bral v obchodech bez placení drogerii, pochutiny nebo alkohol. Skutečným úletem pak byl již zmiňovaný incident na parkovišti v centru Kdyně, kde se choval jako smyslů zbavený.

„Bezdůvodně vyskočil na přední kapotu vozidla tovární značky Škoda, nohou vyrazil čelní sklo vozidla a dvojici, která seděla uvnitř, vulgárně nadával. Pak ještě urval autu zpětné zrcátko a kopl do dveří,“ uvedla už dříve policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Další bláznivý kousek předvedl o dva měsíce později opět ve Kdyni, kdy se při vzájemné potyčce s o deset let mladším mužem sešlehali psím vodítkem.

„Nejprve mladší z mužů zasáhl vodítkem na psa staršího muže, ten mu pak vodítko vytrhl z ruky a začal ho s ním také švihat,“ popsala Brožová. Oba muže museli ošetřit v nemocnici a policie je obvinila z výtržnictví.

Skákal po kapotě auta s lidmi, vykopl sklo. Agresora z Domažlicka dopadli

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám